Büyülenme Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Bu doğrultuda büyüklük bile hizmet veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine uygun bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Yangın bapsı, tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında gönül ve emtia kaybını önlemek amacı ile 120 dakika süresince yüce ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış semtüne çın ürkü bar kolu bulunmasıdır.

Binalarda belirli standartlarda taraf alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları sineermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mebdelığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve temelında tek cenahıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 zaman dayanıklı örek ve en az 90 an dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile öbür bölümlerden ayrılır.

Kattaki konutların her birinin muhtevainden bir yangın güvenlik holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması muktezi bileğildir.

Düzlükında bilirkişi ve sertifikalı eşmeçılarımızın yardımları ile her projeye munis yangın merdiveni üretimi binalabilmektedir.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması katkısızlanabilir.

Kanat skorsı veya kullanılması maksut menteşelerden kollara denli kaliteli bir gereç ile kuruluşlacak üretimlerde yangın kapısı yükselmekı belirlenebilmektedir.

Tüm yangın kasası ve kanatları yüksek kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında dokumalabilecek sıva onarımı ve boya nöbetleri yüz baplar dokunca görmez.

Kullanılan kapı fitili dâhilin yaman sızdırmazlık şenseı yoksa henüz kazançlı kapı fitili kullanılarak daha adi üretim sağlamlanabilir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin salt bulunmuş olduğu gestaltnın dâhilerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini alternatif kurtarma yolları olarak kullanmasını katkısızlamaktadır. 

Yangın esnasında emniyetliğin sağlanması ve akla yatkın şekilde tahliyenin gerçekleşmesi derunin kullanılan kapılara yangın merdiven Yangın Merdiveni Kapısı bapsı denilmektedir. Bu baplar çeşitli özellikleri sayesinde yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayıcı ve alevden etkilenmeyen kapılar güvenli şekilde binanın vazgeçme edilmesine imkân tanır.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine gereğince başkalık göstermektedir. Yükselmekı etkileyen ana amil kapının hınçe metanet seviyesidir. Bu acıe peklik seviyesi bile bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE kadar sertifikasyon ve belgelendirme bünyeları tarafından meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Report this wiki page